TRANSFORMIMI I NEUTRALITETIT KLIMATIK NË BALLKANIN PERËNDIMOR

117
“Transformimi i neutralitetit klimatik në Ballkanin Perëndimor”, ishte takimi ndërkombëtar që u realizua në Elbasan dhe ku përfaqësova Komunën e Çairit.
Ky takim para së gjithash është mbështetje dhe shkëmbim përvojash midis qyteteve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, për të punuar së bashku në transformimin e neutralitetit klimatik.
Climate-Neutral and Smart Cities Mission, angazhim qytetar dhe partneritet.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë