Трансформација на климатската неутралност во Западен Балкан

67
„Трансформација на климатска неутралност во Западен Балкан“, беше меѓународната средба која се реализираше во Елбасан, каде што, јас бев застапник на Општина Чаир.
Оваа средба пред сѐ е поддршка и размена на искуства помеѓу европските градови и градовите од Западен Балкан, за заедно да работиме кон трансформација на климатската неутралност.
Climate-Neutral and Smart Cities Mission, граѓанска ангажираност и партнерство.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе