Општина Чаир донесе одлука за давање на согласност за реконструкција на постоечката котлара на ЈЗУ “Специјална болница по Гинекологија и Акушерство “Мајка Тереза“

244

На денешната вонредна седница на Советот на Општина Чаир предводена од нејзиниот претседател г-дин Захир Бектеши и во присуство на Градоначалникот Висар Ганиу, едногласно се усвои Одлуката за давање на согласност за реконструкција на постоечката котлара на ЈЗУ “Специјална болница по Гинекологија и Акушерство “Мајка Тереза“.

Oвој проект ќе ги исполни условите и потребите на пациентите на оваа болница, но и ќе придонесе за подобрување на квалитетот на воздухот во нашата општина. Секогаш во служба на потребите на локалните институции кои се грижат за здравстената благосостојба на нашите граѓани!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе