1 Јуни – Меѓународен ден на детето

35
Децата се најголемото богатство, тие се нашата благосостојба, тие се иднината. Децата се светлината на нашите очи, затоа мораме да ја зачуваме оваа светлина и да ја направиме уште посветла, бидејќи само така можеме да одиме напред.
Среќен меѓународен ден на детето!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе