Хуманитарна акција со организацијата FriendCircle World Help од Германија

214
Уште една испружена рака за семејствата во потреба ни пристигна од познатата организација FriendCircle World Help од Германија, претставниците на која ги пречека Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу за да ја прими донацијата од 100 пакети со прехрамбени производи и заедно да ја реализираат нивната распределба таму каде за тоа има највеќе потреба.
Ганиу им се заблагодари на членовите на организацијата за хуманитарните мисии кои ги реализираат, во агендата на кои го опфатија и Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе