Акција за чистење на снегот на улиците на Општина Чаир

175

Убав е снегот во Чаир, но внимателно да го доживееме!

Денес ја ставивме на располагање  потребната машинерија за чистење на улици , и за нанесување на механичката сол за да го спречиме појавувањето на евентуалните одрони и да обезбедиме оптимални услови за одвивањето на сообраќајот.

 

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе