Banorët e lagjes Dyqanxhik, me vetëiniciativë ruajnë dhe mirëmbajnë hapësirat e gjelbërta!

246

Dalëngadalë po ngritet vetëdija edhe e qytetarëve për ruajtjen dhe mirëmbajtjen e mjedisit jetësor dhe hapësirave të gjelbërta.

Është për tu përshëndetur edhe aktiviteti i sotëm i banorëve të lagjes Dyqanxhik, të cilët me vetëiniciativë janë organizuar dhe kanë kontribuar që lagja e tyre të duket më e pastërt dhe më e bukur para festës, duke shpresuar se edhe pas festave kjo pjesë dhe çdo tjetër do të mirëmbahet në këtë mënyrë.

Gjithashtu falemnderojmë edhe punëtorët e NP Higjiena Komunale dhe NP “Parqet dhe Gjelbërimet” të cilët kanë intervenuar në mbledhjen e mbeturinave që kanë pastruar qytetarët.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë