Eko manifestim për rëndësinë e aksionit ekologjik të seleksionimit dhe reciklimit të mbeturinave

283

Në ambientet e Shkollës Fillore “Ismail Qemali” u organizua sot eko manifestimi për rëndësinë e aksionit ekologjik të seleksionimit dhe reciklimit të mbeturinave.

Përfaqësuesi i Komunës së Çairit, zëdhënësi Kushtrim Alla në fjalimin e tij deklaroi: “Në kohën kur po përballemi me sfidën serioze për ruajtjen e pastërtisë së ambientit jetësor dhe cilësisë së ajrit, organizimi i këtij manifestimi është i një rëndësie tepër të madhe. Në mendjen e fëmijëve duhet të mbjellim dashurinë për ambientin. Fokusi ynë primar si në aspektin institucional dhe mbi të gjitha njerëzor duhet të jetë trajtimi i këtyre eko problematikave dhe angazhimi i përbashkët për zgjidhjen e tyre e jo vetëm ndodhitë e politikës ditore.

Zëdhënësi i Komunës poashtu faleminderoi nxënësit dhe mësimdhënësit për manifestimin e shkëlqyer që kishin organizuar, si dhe shprehu mirënjohjen e tij ndaj shërbimeve të Higjienës Komunale me të cilët kanë organizuar aksione masive të pastrimit të territorit të Komunës së Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë