Ekspozita artistike “Vala e re kulturore”

171

Falemnderojmë përzemërisht organizatat joqeveritare “Imago Plus”, “Qendrën Ditore të Autizmit” dhe organizatën “Vo mojot svet” (“Në botën time”), për përkushtimin e tyre profesional, organizata këta të cilat për çdo ditë bëhen shkak i lumturisë së fëmijëve me nevoja të veçanta, dritë e tyre e shpresës duke ndikuar në mbrojtjen e të drejtave të tyre natyrale njerëzore për të qenë të barabartë, në mënyre korrekte të trajtuar dhe asnjëherë të diskriminuar.

I përgëzojmë këta organizata poashtu për organizimin e ekspozitës artistike “Vala e re kulturore” si aktivitet përmbyllës i fushatës për integrimin ndëretnik dhe ndërkulturor të fëmijëve me nevoja të veçanta dhe prindërve të tyre.

Ekspozita e sotme reflekton më së miri mbi fantazinë, talentin, dëshirat dhe ëndërrat e këtyre fëmijëve, kapacitetin e tyre për të mësuar gjëra të reja. Asgjë nuk duhet të jetë barrierë për të kufizuar talentin e tyre dhe këto vepra arti që sot po i shohim duhet të ç’rrënjosin njëherë e përgjithmonë paragjykimet e dëmshme.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë