Evaluim i aktiviteteve të projektit “Arsim më të mirë dhe shërbime komunale për të gjithë”

256

Në suaza të aktiviteteve të projektit “Arsim më të mirë dhe shërbime komunale për të gjithë”, Kryetari i Këshillit të Komunës së Çairit z. Zahir Bekteshi bashkë me të punësuarit e Departamentit për Zhvillim Lokal Ekonomik mirëpriti znj. Dimka Stance nga SDC (Swiss Agency for Development and Cooperation) dhe z. Ilmiasan Dauti përfaqësues i UNDP.

Përfaqësuesit e SDC dhe UNDP si bartës të projektit u njoftuan për ecurinë e realizimit të të njejtit në Komunën e Çairit si dhe angazhimet e komunes për përmirësimin e shërbimeve sociale për personat me nevoja të posaçme.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë