Евалуација на активностите на проектот “Подобро образование и општински услуги за сите“

14

Во рамките на активностите на проектот “Подобро образование и општински услуги за сите“, Претседателот на Советот на Општина Чаир г-дин Захир Бектеши заедно со вработените во Одделението за Локален Економски Развој ги пречека на работен состанок г-ѓа Димка Станче од SDC (Swiss Agency for Development and Cooperation) и г-дин Илмиасан Даути претставник на УНДП.

Претставниците на SDC И UNDP како носители на проектот се известија за текот на реализацијата на истиот во Општина Чаир, како и ангажманот на општината за подобрувањето на социјалните услуги кон лицата со посебни потреби.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе