N J O F T I M

99

Të nderuar qytetarë,

Lidhur me lajmin që është përhapur në rrjetet sociale për identifikimin e një bakterie te një nxënës në Shkollën Fillore “Liria”, demantojmë se bëhet fjalë për bakterie vdekjeprurëse, por për bakterien MRSA – një bakterie e zakonshme dhe për preventivë janë ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme.

Në këtë kontekst, Komuna e Çairit është në komunikim të vazhdueshëm me udhëheqësinë e shkollës por dhe me organet kompetente të mjekësisë të cilët kanë dhënë instruksionet e duhura të veprimit të cilat udhëheqësia e shkollës menjëherë me përpikmëri i ka zbatuar.

Apelojmë deri te të gjithë prindërit dhe qytetarët të jenë të qetë pasi Komuna bashkë me organet kompetente ka ndërmarrë të gjitha masat preventive për mbrojtjen e nxënësve dhe do të vazhdojë me pêrkushtim të kontribuojë nê mbrojtjen e të gjithë nxënësve, jo vetëm në SH.F. Liria, por në të gjitha shkollat që gravitojnë në territorin e Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë