Празникот на Децата турци во О.У. Тефејуз

4
Празникот на Децата Турци денеска беше одбележан во ОУ Тефејуз на Општина Чаир.
Задоволство беше да се биде присутен на овој ден меѓу најмалите и саемот за храна што го организирале. Децата се нашето најголемо богатство, па затоа секогаш ми е чест да бидам опкружен од нивната среќа.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе