Започна работниот процес за уредување на водоводната и канализационата мрежа на улица “Дижонска“ бр. 7

28

По инсистирањето на Општина Чаир, надлежната институција за уредување на подземната инфраструктура – Јавното Претпријатие “Водовод и Канализација“ го започна работниот процес за уредување нa водоводната и канализационата мрежа на улица “Дижонска“ бр. 7.

По реализацијата на овој вид на работи, Општина Чаир ќе ја изврши нејзината обврска за целосно асфалтирање на оваа улица и работниот процес ќе продолжи и во другите улици на населба Дижонска каде е потребно извршување на ваков вид на инфраструктурна интервенциja.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе