Zonë e re për sport dhe rekreim në Parkun e Çairit

251

Me qëllim mbështetjen dhe promovimin e aktiviteteve sportive, pas fitnes zonës në lagjen e Fushë Tophanes, sot Kryetari i Komunës së Çairit z.Visar Ganiu bashkë me z. Darko Kaevski – Drejtori i Agjencionit për rini dhe sport, promovuan një zonë të re për sport dhe rekreim në Parkun e Çairit, zonë kjo e cila është e pajisur me 9 rekuizite për fitnes nga të cilat një rekuizit u dedikohet personave me aftësi të kufizuara. Ky kënd rekreativo-sportiv është lehtë i përshtatur për të gjithë qytetarët dhe e njëjta mund të përdoret nga qytetarët e moshave të ndryshme.

Përskaj zonës rekreativo-sportive Komuna e Çairit do t’i rregullon edhe hapësirat e gjelbërta dhe do të vendos ndriçim të ri me qëllim krijimin e një hapësirë të bukur për sport dhe rekreacion.

Nga këto kënde sportive, do të përfitojnë në veçanti të rinjtë, por edhe qytetarët e tjerë që janë të interesuar për aktivitete të këtilla me qëllim krijimin e prirjeve të shëndetshme të jetesës.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë