Ftesë për dorëzimin e ofertave – Punëve ndërtimore për rekonstruktimin e dollapëve frontale të dyqaneve dhe kalldërmës në tërësinë monumentale: “Çarshia e Vjetër e Shkupit”

176

Ftesë për dorëzimin e ofertave – Punëve ndërtimore për rekonstruktimin e dollapëve frontale të dyqaneve dhe kalldërmës në tërësinë monumentale: “Çarshia e Vjetër e Shkupit”

PROJEKT PËR KONKURRENCË LOKALE DHE REGJIONALE
Nënprojekt:
 Promovimi i turizmit të çarshisë në komunën e Çairit
Nënprojekt nr: LRCP-1/17-SG-5

 Titulli i kontratës: Punët ndërtimore për rekonstruktimin e dollapëve frontale të dyqaneve dhe kalldërmës në tërësinë monumentale: “Çarshia e Vjetër e Shkupit”
Nr. i referencës.: LRCP-1/17-SG-5-NCB/1 – 2

 LОТ 1
Numri identifikues i furnizimit: LRCP-1/17-SG-5-NCB/1
KONSERVIMI DHE RESTAURIMI I DOLLAPËVE FRONTALE TË DYQANEVE NË TËRËSINË MONUMENTALE “ÇARSHIA E VJETËR E SHKUPIT”

 LОТ 2
Numri identifikues i furnizimit: LRCP-1/17-SG-5-NCB/2
KONSERVIMI DHE RESTAURIMI I KALLDËRMËS

 

 1. Komuna e Çairit fitoi nëngrand mjete nga Bashkimi Evropian në korniza të shemës së nëngrandeve “Konkurrenca lokale dhe regjionale” të financuar nga IPA 2 fond mandator i Bashkimit Evropian (administruar nga Banka botërore) dhe ka për qëllim që një pjesë e mjeteve të fituara nga ky nëngrand ti shfrytëzojë për pagesë të kontratës për Punët ndërtimore për rekonstruktimin e dollapëve frontale të dyqaneve dhe kalldërmës në tërësinë monumentale: “Çarshia e Vjetër e Shkupit”.
 2. Kabineti i Zëvendës kryetarit i obliguar për çështje ekonomike dhe koordinim me resorët ekonomik/ Komuna e Çairit shpallë ftesë për dorëzimin e ofertave të shtypura nga ofertuesit e pranueshëm për rekonstruktimin e dollapëve frontale të dyqaneve dhe kalldërmës në tërësinë monumentale: “Çarshia e Vjetër e Shkupit”.

 

 1. Procesi i ofertimit do të realizohet në pajtim me metodën “Ankand kombëtarë publik” në pajtim me Udhëzimin e Bankës botërore: Furnizim i mjeteve të fituara nga huazimet IBRD dhe Kreditë IDA, janar 20110, të reviduar në korrik të vitit 2014 („Udhëzime për furnizime“) dhe është i hapur për të gjithë ofertuesit e pranuar siç është cekur në Udhëzimet për furnizime. Po ashtu, shikoni paragrafët 1.6 dhe 1.7 për politikën e Bankës botërore për ndeshje të interesave.

 

 

 1. Ofertuesit e pranueshëm të interesuar mundet të marrin informata plotësuese nga Njësia për realizimin e projektit “Konkurrenca lokale dhe regjionale” gjatë orarit të punës prej orës 09:00 deri më 16:00 në adresën e dhënë më poshtë.
 2. Ofertat patjetër të dorëzohen në adresën e dhënë më poshtë. Ankandi elektronik nuk do të lejohet. Ofertat e vonuara do të refuzohen. Ofertat do të jenë të hapura publikisht në prezencë të përfaqësuesve të caktuar të ofertuesve dhe të gjithë ata të cilët do të zgjidhen të marrin pjesë në adresën e dhënë më poshtë

më datë 09.04.2019 në ora 11:00

 1. Të gjitha ofertat patjetër të shoqërohen me Garanci për ofertë në shumë:

 

 • Për LОТ 1: DMQ 100.000
 •  Për LОТ 2: DMQ 170.000  
 1. Të gjithë ofertuesit e interesuar munden që ta ngrenë dokumentacionin e gjithëmbarshëm të tenderit në gjuhën maqedonase në adresën e shënuar në pikën 8 të kësaj kërkese.

 

 1. Adresa për kontakt dhe dorëzimi i ofertave është:

 

Njësia për realizimin e projektit

“Projekti për konkurrencë lokale dhe regjionale”

 

 1. Miroslav Krlezha nr. 60/1, 1000 Shkup

Tel: +389 2 3280 457
E-posta: sasko.badzukov@lrcp.org.mk
Ueb faqja: www.lrcp.mk

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë