Честит Божиќ на сите граѓани од католичка вероисповест

830

Во духот на почит спрема сите верски заедници, на граѓаните од католичка вероисповест Општина Чаир им го честита празникoт Божиќ. Здравје и радост во секој миг од животот!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе