Општина Чаир ги збогатува постојано со книги библиотеките на основните училишта

7

Општина Чаир од денес ја започна новата акција за збогатување на библиотеките на основните училишта со нов фонд на книги почнувајќи од училиштата “Хасан Приштина“ и “7 Марси“.

Градоначалникот Висар Ганиу им подари на директорите Љуљиета Ќерими и Хајдин Рамадани по 250 книги кои ќе бидат во служба на учениците. Истотака, во знак на почит еден фонд на книги му се подари и на ветеранот и поранешниот директор на О.У. “7 Марси“ Халил Палоши.

Во наредните денови ќе се збогатат и другите основни училишта на територија на Општина Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе