Училниците во детските градинки во Чаир со нов изглед согласно современите стандарди во образованието

98

Големо задоволство да видиш како се менуваат и добиваат многу убав поглед местата каде се едуцираат нашите најмали.

Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу придружен од претседателот на општинскиот совет Захир Бектеши и директорката Гзиме Бакиу ја пуштија во употреба третата училница уредена според современи стандарди, со многу внимание во просториите на детската градинска “Фидани“.

Градоначалникот на Чаир Ганиу по повод ова им се заблагодари на сите донатори за дадениот придонес во мисијата за поквалитетен едукативно – образовен процес изразувајќи благодарност за одличниот резултат кој го постигнуваат заедно.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе