Општина Чаир продолжува со збогатување на училишните библиотеки

32

Во рамките на акцијата за збогатување на училишните библиотеки, Секторот за Образование на Општина Чаир продолжи со распределување на фонд на книги низ сите основни училишта на општината.

Најдобар пријател е тој што ќе ти подари книга која ја немаш прочитано. – Абрахам Линколн

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе