Општина Чаир ги дезинфицира просториите на џамиите на нејзината територија

46
Пред големиот празник Бајрам, општина Чаир ги ангажираше работните екипи за дезинфекција на просториите на џамиите на нејзината територија.
Покрај секојдневната грижа за нивното одржување, овој преземен процес од страна на општината ќе придонесе за зголемување на нивото на здравствената сигурност при практикување нa верските ритуали.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе