Извршивме целосна дезинфекција на просториите на општинската читална наспроти Поштата во Чаир

44
Живееме во период на пандемија, но нашиот чекор кон знаењето не смее да застане во ниту еден момент.
Затоа освен нашата секојдневна грижа, за да овозможиме сигурна употреба на општинската читална од страна на студентите и граѓаните се погриживме за целосна дезинфекција на нејзините простории.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе