Komuna e Çairit, dhuroi 150 komplete librash në të gjitha shkollat fillore në Komunën e Çairit

164

Në prag të festës së Alfabetit tonë kombëtar, Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu sot sëbashku me përfaqësuesit e Departamentit të Arsimit dhe Edukimit Parashkollor të Komunës së Çairit, dhuruan 150 komplete librash në të gjitha shkollat fillore në territorin e komunës sonë.

Qëllimi kryesor i këtij donacioni është pasurimi i fondit të bibliotekave nëpër shkolla, vend ku edukohen brezat tanë të ardhshëm në mënyrë që të zgjerojnë horizontin e njohurive në frymën e traditave më të mira të qytetërimit botëror dhe evropian. Poashtu, kreu i Çairit shpehu se ishte kënaqësi e veçantë të dëshmosh për entuziazmin e nxënësve të SH.F. “Kongresi i Manastirit” të cilët euforinë festive që krijojnë festat e Nëntorit tonë e përcollën përmes një manifestimi shkëlqyeshëm të organizuar.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë