Komuna e Çairit ka pranuar sot donacion prej 30 bursave për filloristët

8

Komuna e Çairit ka pranuar sot donacion prej 30 bursave për filloristët e shkëlqyeshëm të rasteve sociale nga Programi “Brainobrain”, program ky inovativ dhe ndërkombëtar, për zhvillimin e aftësive intelektuale dhe jetësore te fëmijëve prej moshës 4 – 14 – vjeçare, me qëllim zgjimin e tërësishëm të gjenialitetit të tyre duke i shfrytëzuar maksimalisht aftësitë mentale.

Ky donacion ka ardhur pas një bashkëpunimi në mes Komunës së Çairit dhe Programit “Brainobrain” në Maqedoni.

Departamenti i arsimit pranë komunës së Çairit në koordinim me njësinë rajonale për punë sociale pranë Komunës së Çairit dhe shkollat fillore në Çair do t’a realizojnë shpërndarjen e bursave.

Falenderojmë donatorin për këtë gjest human.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Ju gjithashtu mund të lexoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More