Општина Чаир организира спортски турнир со основните улилишта на нејзината територија

116

Во рамките на активностите за одбележување на “Неделата на Општината“, Општина Чаир организира турнир во мал фудбал и кошарка за основните улилишта на нејзината територија.
Турнирот ќе започне на ден 16.04.2018 (Понеделник) од 10:00 часот и ќе заврши на ден 19.04.2018 (Четврток). Спортските активности ќе се реализираат во спортската сала на Основното Училиште “7 Март“.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе