Kryetari i Këshillit Komunal – Jetmir Asani merr pjesë në Punëtorinë Inaugruese të Habit Rajonal

73
Kryetari i Këshillit Komunal të Çairit, Jetmir Asani mori pjesë në Punëtorinë Inauguruese të Habit Rajonal të Rrjetit të qyteteve të forta në Ballkanin Perëndimor, që u mbajt më 8 dhe 9 shkurt në Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë.
Midis diskutimeve të frytshme u shkëmbyen edhe eksperienca dhe u bisedua se si mund të luftojmë në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm. Kryesuesi i Këshillit komunal ka folur edhe për iniciativat që Çairi ka ndërmarrë për të parandaluar këtë fenomen negativ shoqëror.
Ndërsa u bisedua edhe për strategjitë e reja në dtejtim të asaj se si të rinjtë ti ruajmë nga fenomenet e tilla negative. Pjesëmarrës në këtë event kishte nga Maqedonia e Veriu, Shqipëria, Mali i Zi, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë