Kryetari i Komunës z.Ganiu mirëpriti mundësit e Klubit të Mundjes “Liria”

10

Sot në komunën e Çairit, Kryetari i Komunës z.Ganiu mirëpriti mundësit e Klubit të Mundjes “Liria” të cilët i përgëzoi për suksesin e arritur, duke shtuar se ata janë ambasadorët më të mirë të komunës sonë në botë. Kreu i Komunës ju premtoi mbështetje dhe angazhim edhe në të ardhmen për të ndihmuar vazhdimësinë e sukseseve të tyre në arenën ndërkombëtare.

Në takimin me Kryetarin e Federatës së Mundjes së Maqedonisë z.Betim Vranezi, Nënkryetarin e Klubit të Mundjes “Liria” z.Ahmet Ademi dhe trajnerin e klubit z.Sufjan Ismaili ata njoftuan Kryetarin e Komunës se Klubi i Mundjes “Liria” në Kampionatin e fundit Botëror për junior që është mbajtur prej dates 19-23 shtator 2018 në Tërnava të Sllovakisë me përfaqësuesin e tyre për junior Fatih Veseli fituan vendin e pestë në botë. Poashtu në kampionatin e fundit për junior të Maqedonisë I cili u mbajt në Studeniçan me date 23.09.2018, 4 mundës të klubit “Liria” u shpallën kampion të Maqedonisë, njëkohësisht Klubi i Mundjes “Liria” për të katërtin vit me radhë shpallet edhe fitues I kupës së Maqedonisë. Në ballkanijadën për pionier të mbajtur në Sarajevë prej 07-10 shtator 2018, mundësi I ri Rexhep Pocesta e fitoi vendin e dytë ndërsa mundësi tjetër I këtij klubi Besir Alili fitoi vendin e parë për kadetë.

Komuna është duke punuar vazhdimisht në krijimin e kushteve sa më të mira për sportistët, fillimisht duke investuar në rregullimin e infrastrukturës sportive.
Ju gjithashtu mund të lexoni