Me aktivitete jashtëmësimore shënohet dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuara

31
Në shënimin e Ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuara, kryetari i Komunës së Çairit,Visar Ganiu qëndroi në Shkollën Fillore të Çairit, “Adem Jashari”, ku në bashkëpunim me Komunën tonë u mbajt një punëtori në të cilën u diskutua rëndësia e një përkujdesi sa më të madh ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara. Ndërkohë që u realizua aktiviteti i diskutimit me prindërit, stafin e shkollës dhe drejtoreshën Fitore Qerezi, fëmijët ishin të kyçur në aktivitete të ndryshme kulturore që ishin përgatitur bashkë me asistentët socialë.
“Me këtë rast theksova se ne si Komunë e Çairit i japim një rëndësi të jashtëzakonshme mirëqenies së personave me aftësi të kufizuara, ndërsa kur flasim për shkollat në të gjitha institucionet tona procesi edukativo-arsimor është gjithëpërfshirës”, deklaroi kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë