Се усвои Буџетот на Општина Чаир за 2020 година

38

На 33-тата седница на Советот на Општина Чаир со мнозинство гласови од присутните советници се усвои Буџетот на Општината за календарската година 2020.

Неговата детална содржина ќе биде објавена на официјалната web страна на Општина Чаир – cair.gov.mk, веднаш по објавување на одлуката за неговото усвојување во Службениот Гласник на Општина Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе