Редовно се одржува уличното осветлување низ улиците на Чаир

42

Екипата за одржување на уличното осветлување постојано во работна акција.

Се отстранија дефектите на овие улици:
– ул. Максут Садик
– ул. Пере Тошев
– ул. Вуковарска
– главната улица во населба Топанско Поле.

Се набљудува секој ден фактичката ситуација на уличното осветлување и навремено се интервенира зa осветлени и сигурни улици за сите граѓани.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе