N J O F T I M

73

Të nderuar qytetarë,

Ju informojmë se Komuna e Çairit me të konstatuar defektin е ndriçimit publik në një pjesë të rrugës Ferid Murad ku disa nga shtyllat e ndriçimit nuk janë funksionale, menjëherë ka kontaktuar shërbimet e Qytetit të Shkupit që janë organi kompetent për mirëmbajtjen e rregullt të ndriçimit në këtë zonë dhe po bëhen përpjekjet maksimale për rregullimin sa më të shpejtë të këtij problemi.

Përcjellim edhe raportimet e vazhdueshme të qytetarëve në më shumë pjesë të Çairit dhe jemi të gatshëm të intervenojmë për sanimin e të gjitha defekteve të konstatuara të ndriçimit publik.

Gjithmonë në shërbimin tuaj!

Me respekt,
Shërbimi për informim
Komuna Çair

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë