И З В Е С Т У В А Њ Е

22

И З В Е С Т У В А Њ Е
за преземените мерки за отстранување на дефектот на уличното осветлување на улица Ферид Мурад

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека Општина Чаир веднаш по констатирањето на дефектот со уличното осветлување на дел од улицата Ферид Мурад каде неколку канделабри не се функционални, веднаш ги контактираше службите на Град Скопје кој се надлежен орган за редовното одржување на уличното осветлување во овој дел од населбата и се прават максимални напори за што е можно побрзо решавање на овој проблем.

Ги следиме и постојаните пријави на граѓаните во повеќе населби во Чаир и сме подготвени да интервенираме за отстранување на сите констатирани дефекти на уличното осветлување.

Секогаш во ваша служба!

Со почит,
Служба за информирање
Општина Чаир

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе