NJ O F T I M

132

Të nderuar qytetarë të Komunës së Çairit,

Parqet janë pasuria më e madhe e ambientit jetësor që kontribuojnë në shëndetin e njeriut dhe është obligim i të gjithëve të përkujdesemi për mirëmbajtjen e tyre.

Gjatë ditës së sotme, në Parkun e Çairit shërbimet komunale kanë vërejtur se lulet e mbjellura javë mëparë janë shkatëruar dhe në hapësirat e parkut janë gjetur mbeturina që shëmtojnë ambientin e bukur që po krijohet në këtë zonë.

Apelojmë deri tek të gjithë qytetarët dhe vizituesit e këtij parku, të ruajmë këtë hapësirë publike nga aktet pahijshme të shkatërimit të tij si dhe nivelin e pastërtisë publike. Poashtu apelojmë deri tek qytetarët që rastet e tilla ti lajmërojnë tek shërbimet komunale apo në çfarëdo mënyre, qoftë ajo edhe nëpërmjet faqes tonë.

Njëherit paralajmërojmë edhe parashtrimin e dënimeve në bazë të Ligjit për Pastërti Publike.

Të gjithë së bashku për Çair më të pastër e më të bukur!

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë