И З В Е С Т У В А Њ Е

161

Почитувани граѓани на Топаана!

Ве повикуваме на 20.04.2018 година (петок), со почеток во 10:00 часот, на заедничка АКЦИЈА ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА организирана од страна на Општина Чаир во соработка со НВО “НУЛА ОТПАД” и НВО “СУМНАЛ”, во која што локалното население заедно со сезонските работници на Општина Чаир ќе спроведат активности за отстранување на несоодветно одложен отпад во ова населено место.

Со почит,

Служба за информирање – Општина Чаир

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе