Учениците на ОУ „Исмаил Ќемали“ спроведоа активности во рамки на проектот КИГО

18
Денес учениците од ОУ „Исмаил Ќемали“ од општина Чаир беа дел од следната активност што се реализираше во рамките на проектот КИГО-Деца во движење на Еразмус спорт.
Беа информирани колку е важно да се користи велосипед не само за чиста животна средина, туку и за здрав живот.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе