Përforcimi i kapaciteteve të këshillave komunal

116

Komuna e Çairit në bashkëpunim me UNDP-n në kuadër të projektit “Përforcimi i kapaciteteve të këshillave komunal”, donacion i Agjensionit Zvicëran për zhvillim dhe bashkëpunim (SDC), mbajti sesionin e parë të “Forumit në bashkësi”.

Në të morrën pjesë qytetarët e komunës të cilët përcaktuan fushat prioritare për financimin e projekteve. Si fushë kryesore u caktua “Mbrojta sociale dhe inkluzioni i personave me aftësi të kufizuara”.

Si propozime kryesore të Forumit u përcaktuan:

– kyçja e fëmijëve me nevoja të veçantë në arsimin e rregullt;
– ngritja e kapaciteteve të kuadrit mësimor për punë me fëmijët me nevoja të posaçme;
– rregullimi i infrastrukturës përkatëse të institucioneve arsimore; dhe
– përkujdesje të fëmijëve me nevoja të posaçme.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë