Проект Чисти и здрави

54

Почитувани наши сограѓани, сакаме да ве информираме дека прокетните активности во рамки на
Проектот Чисти и здрави сеуште се во тек. Децата од градинките се едуцираат, а се надеваме дека
и вие заедно со нив ја играте мобилната апликација која се направи се со цел да учиме како да се
грижиме за нашата животна средина.
Исто така, сакаме да ви посочиме дека горди сме што сме дел од овој проект чија имплементација
започна токму од Општина Чаир и е еден од акциските проекти финансирани од страна на Цивика
Мобилитас.

Преземи PDF

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе