Projekti i Erasmus+ “Më llogarit edhe mua, më mëso një fjalë” në Sh.F. 7 Marsi

13

“Më llogarit edhe mua, më mëso një fjalë” titullohet projekti i Erasmus Plus që shkolla komunale e Çairit, 7 Marsi po e realizon dhe është nikoqire e radhës. Pjesëmarrësit e projektit që janë nga Greqia, Lituania, Turqia dhe Italia vizituan sot Komunën e Çairit dhe bashkëbiseduam rreth aktiviteteve që kanë të bëjnë me të mësuarit e gjuhës angleze përmes këmbimit të përvojave dhe në formën onlajn.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë