Проектот на Ерасмус+ „Сметај ме и мене, научи ме збор“ во О.У. 7 Марси

21

„Сметај ме и мене, научи мe збор“ е насловот на проектот Еразмус плус кој општинското училиште на Чаир, 7 Марси го спроведува и е домаќин. Учесниците на проектот кои се од Грција, Литванија, Турција и Италија денеска ја посетија општина Чаир и разговаравме за активностите поврзани со изучувањето на англискиот јазик преку размена на искуства и во онлајн форма.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе