Shënuam 22 Prillin – Ditën Botërore të planetit tonë

36
Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu bashkë me përfaqësuesit e kompanisë së biznesit RIA Transfer Money dhe udhëheqësin e njësisë së punës në objektin e Postës në Çair z. Bekim Luta me mbjelljen e drunjve dhe vendosjen е shportave për mbeturina në territorin e Çairit shënuan 22 Prillin – ditën botërore të planetit tonë.
Drunjtë e llojit Tilia Argentea dhe shportat për mbeturina janë donacion nga kompania e mirënjohur RIA Transfer Money, të cilat u vendosën në oborret e Postës së Çairit, Shtëpisë së Shëndetit – Çair, Shtëpisë së Pensionistëve dhe në lokacione tjera.
Me këtë rast, kreu i Çairit Visar Ganiu u shpreh: “Kështu japim kontributin tonë dhe porosinë e qartë për dy qëllime madhore që ndodhen para nesh si individë dhe shoqëri: ajri i pastër, ambienti i pastër dhe sa më shumë zona të gjelbërta. Një faleminderim shkon për kompaninë e biznesit Ria Transfer Money për donacionin, gatishmërinë dhe bashkëpunimin me ne në këtë drejtim”.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë