Денеска се простивме од нашите сограѓани кои ги загубија животите во трагичната несреќа во Бугарија

16
Меѓу овие жртви се и двете ќерки на нашиот колега Џафер Мухаџери, неговата болка и на сите сограѓани кои ги загубија своите семејства е болка која длабоко ја споделуваме како општество.
Нека е лесна земјата за сите жртви на оваа трагедија и нека почиваат во мир!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе