Të gjithë fëmijët pa dallim të përkatësisë së tyre etnike kanë të drejtë t’i gëzojnë njësoj të mirat që sjell procesi edukativo – arsimor në jetën e tyre

241

Të gjithë fëmijët pa dallim të përkatësisë së tyre etnike kanë të drejtë t’i gëzojnë njësoj të mirat që sjell procesi edukativo – arsimor në jetën e tyre. Për të përmirësuar gjendjen aktuale të trajtimit shoqëror të fëmijëvë të komunitetit rom, Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu nënshkruajti Kontratën e bashkëpunimit me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale dhe Kopshtin për fëmijë “Borëbardha” për realizimin e projektit “Përfaqësimi i fëmijëve rom në institucionet arsimore – kopshtet për fëmijë”.
Qëllimet e vënies në praktikë të kësaj kontrate janë: zmadhimi i numrit aktual të fëmijëve rom në kopshtet për fëmijë dhe ç’rrënjosja e paragjykimeve ekzistuese.

#equity

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë