Vazhdojmë të krijojmë vende të reja të parkimit në lagjet e Çairit

116
Ме kërkesë të banorëve të rrugës Nikolla Grçeto nr. 4 në lagjen Fushë Topanë, ekipet e punës filluan procesin e krijimit të vendeve të reja të parkimit edhe në këtë zonë, duke zgjeruar në suaza të së lejuarës zonën aktuale të parkimit, pa e dëmtuar hapësirën e gjelbërt.
Me këto aksione që në vazhdimësi po i realizojmë duke dëgjuar zërin e qytetarëve lehtësojmë dukshëm problemin e tyre me mungesën e vendeve të parkimit para zonave të banimit. Aksionet e këtilla do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme në lagjet dhe rrugët ku për këtë ka nevojë dhe mundësi objektive.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë