1 Мај – Ден на трудот

63
Вие работниците сте силата на општеството, вие сте иднината на економскиот и социјалниот развој. Вашата пот, вашиот труд и вашиот придонес низ децении бараат бескрајна почит.
Ќе продолжиме да ги штитиме вашите права, да се залагаме за најдобри можни услови, напредување и еднакви можности за секој вработен поединечно.
Посветувајќи се на максимална поддршка, ви го честитаме 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот.
Висар Ганиу, градоначалник на општина Чаир

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе