Општина Чаир додели благодарници за хуманитарни организации и поединци

7
Секретарот на Општина Чаир, Фарук Невзади, денес им додели благодарница на хуманитарните организации „Ел Хилал“, „ОКХ Мерхамет“, „Калири и Мирсис“, „Легис“, „НУН“, како и на г-дин Кемал Шкријељ, за нивната заложба во областа на социјалната помош на лицата со потреба.
Невзади потенцира дека да бидеш хуман и да им пружиш рака на сиромашните е чин што ние како општество треба да изразуваме благодарност.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе