Работни решенија за 18 вработени во градинката „Фидани” на Општина Чаир

5
“Денеска на 18 вработени на градинката „Фидани“, им ги доделивме работните решенија.
Ова докажува дека сме биле и ќе бидеме до потребите на воспитувачките и техничкиот персонал на градинките, покрај родителите и децата. Кога имаме кадар кој го следи современиот тренд на реформирање на образованието од помлада возраст, односно од детството, нашите деца се во чекор со времето, нашата иднина е посигурна и нашата визија за утре е јасна”, изјавил градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе