Mayor of the Municipality

Visar Ganiu is born on 18.07.1978, in Skopje. He comes from a well-known intellectual family who worked as a teachers and all of them devoted their lives to the education of young generations and education, Grown up and educated by two educators

Informations

AKTIVITETET

Projects

ME EDUKIM PLOTËSUES DHE MBËSHTETJE SOCIALE NË FUNSKION TË JETËS MË CILËSORE

Programi gjithashtu ka për qëllim që përmes sigurimit të shërbimeve të sferës sociale t’ju ndihmoj personave të…

Partners

eulogofinal
usaidlogofinal
undplogofinal
wblogofinal
gradskopjefinal
oemvpfinal

Municipality of Cair on YouTube

Municipality of Cair on Instagram

Subscribe and be Inform

REPORT

FOLLOW US ON