Администрацијата на Општина Чаир и полициските службеници на заеднички семинар

7

Во просториите на Општина Чаир се реализираше обука за подигнување на капацитетите на локалното владеење и на претставниците на локалната полиција како активност предвиден во локалниот акционен план за спречување на насилниот екстремизам.

На оваа интерактивна работилница вработените на Општина Чаир и полициските службеници започнаа ново поглавје на соработка за поефикасно дејствување во служба на граѓаните.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе