Акција за чистење на населба Серава

33

Чистата животна средина е еден од најважните услови за подобро здравје и нема поважна мисија во животот од тоа да придонесеш за чистотата на местото каде живееш.

Така единицата ангажирана за одржување на јавната чистота од страна на Општина Чаир секој ден реализира процес на чистење во повеќе населби. Денес се погрижија за чистењето на населбата Серава. Почитувајте го нивниот труд, придонесете за чиста животна средина преку фрлање на отпадот таму каде му е местото!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе