Интензивен работен процес за регулирање на подземната инфраструктура на улица “Менделеева“во населба Гази Баба

25

Интензивен работен процес за регулирање на подземната инфраструктура на улица “Менделеева“во населба Гази Баба

Се реализираат со висока динамика работите на улица Менделеева во населба Гази Баба за приклучување на домаќинстваа во водоводната мрежа од страна на екипите на Јавното Претпријатие “Водовод и Канализација“.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе